Gurman: Apple planerar nya funktioner för Airpods

Gurman: Apple planerar nya funktioner för Airpods

Apple har alltid varit kända för att skapa innovativa produkter som förbättrar våra liv. Deras senaste produkt, AirPods, har revolutionerat trådlös ljudteknik och har blivit en favorit bland många. Nu rapporterar analytikern Mark Gurman att Apple planerar att lägga till nya funktioner till AirPods.

Vad är AirPods?

AirPods är Apples trådlösa hörlurar som släpptes 2016. De är utformade för att ge enkel anslutning till din iPhone, iPad eller Apple Watch. AirPods har en mikrofon och en högtalare som ger enastående ljudkvalitet. De är också utrustade med en röstaktiverad Siri-funktion som gör det möjligt att styra AirPods med din röst. AirPods är också utrustade med en laddningsetui som gör det möjligt att ladda dem upp till fem gånger.

Vad är nya funktioner som planeras?

Enligt Gurman kommer Apple att lägga till nya funktioner till AirPods. Dessa funktioner inkluderar:

  • Stöd för röststyrning med Siri
  • Stöd för trådlös laddning
  • Stöd för aktiv brusreducering
  • Stöd för hörselskydd
  • Stöd för högtalarläge

Dessa funktioner kommer att göra AirPods ännu bättre och mer användbara. De kommer att ge användarna möjlighet att använda AirPods för att ta emot samtal, lyssna på musik och även för att skydda sina öron från skadligt ljud.

När kommer de nya funktionerna att släppas?

Enligt Gurman kommer de nya funktionerna att släppas tillsammans med den nya versionen av AirPods som kommer att släppas någon gång under 2021. Det är dock fortfarande oklart när den nya versionen kommer att släppas. Det är också oklart om de nya funktionerna kommer att vara tillgängliga för befintliga AirPods-användare eller om de kommer att vara en del av den nya versionen.

Slutsats

Apple planerar att lägga till nya funktioner till AirPods som kommer att göra dem ännu bättre och mer användbara. Funktionerna inkluderar stöd för röststyrning med Siri, trådlös laddning, aktiv brusreducering, hörselskydd och högtalarläge. De nya funktionerna kommer att släppas tillsammans med den nya versionen av AirPods som kommer att släppas någon gång under 2021. Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *