7 snygga skydd till din Macbook Air 13 och 15

7 snygga skydd till din Macbook Air 13 och 15

Är du en av de många som äger en Macbook Air 13 eller 15? Om du är det, är det dags att skydda din investering. Det finns många olika typer av skydd som du kan använda för att hålla din Macbook Air säker och skyddad. Här är 7 snygga skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air 13 eller 15.

1. Skal

Ett skal är ett av de mest populära skydden som används för att skydda Macbooks. Det finns många olika typer av skal som du kan välja mellan, inklusive plast, gummi, silikon och läder. Skalen är lätta att installera och ger ett extra skydd mot stötar, repor och skador. De är också tillgängliga i ett brett utbud av färger och stilar, så du kan välja det som passar din personliga stil.

2. Fodral

Fodral är ett annat populärt skydd för Macbooks. Fodralen är tillverkade av hållbara material som läder, tyg eller plast och är designade för att skydda din Macbook Air mot stötar, repor och skador. Fodralen är också lätta att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar. Fodralen är också ett bra sätt att förhindra att din Macbook Air blir smutsig eller skadad.

3. Skärmskydd

Skärmskydd är ett annat skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air. Skärmskyddet är tillverkat av hållbara material som plast eller glas och är designat för att skydda din Macbook Air mot repor, stötar och skador. Skärmskyddet är också lätt att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar.

4. Tangentbordskydd

Tangentbordskydd är ett annat skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air. Tangentbordskyddet är tillverkat av hållbara material som plast eller gummi och är designat för att skydda tangentbordet mot stötar, repor och skador. Tangentbordskyddet är också lätt att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar.

5. Väskor

Väskor är ett annat skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air. Väskorna är tillverkade av hållbara material som läder, tyg eller plast och är designade för att skydda din Macbook Air mot stötar, repor och skador. Väskorna är också lätta att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar.

6. Ställ

Ställ är ett annat skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air. Ställen är tillverkade av hållbara material som plast eller metall och är designade för att skydda din Macbook Air mot stötar, repor och skador. Ställen är också lätta att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar.

7. Filtar

Filtar är ett annat skydd som du kan använda för att skydda din Macbook Air. Filtarna är tillverkade av hållbara material som tyg eller mikrofiber och är designade för att skydda din Macbook Air mot stötar, repor och skador. Filtarna är också lätta att installera och finns i ett brett utbud av färger och stilar.

Oavsett vilket skydd du väljer, är det viktigt att du väljer ett som passar din Macbook Air 13 eller 15. Det finns många olika typer av skydd som du kan välja mellan, så ta dig tid att jämföra olika alternativ och välj det som passar bäst för din Macbook Air.

Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld. Med hjälp av de 7 skydden som nämns ovan kan du skydda din Macbook Air 13 eller 15 och hålla den säker och skyddad. Skydda din investering och välj det skydd som passar bäst för din Macbook Air.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *