Apple avskaffar Min bildström under sommaren

Apple avskaffar Min bildström under sommaren

Apple har beslutat att avskaffa sin populära tjänst Min bildström under sommaren. Tjänsten har funnits sedan 2012 och har varit ett populärt sätt för användare att dela bilder och videor med sina vänner och familj. Apple har dock beslutat att det är dags att lägga ner tjänsten och fokusera på andra tjänster som iCloud Photo Library och iCloud Photo Sharing.

Vad är Min bildström?

Min bildström är en tjänst som lanserades 2012 av Apple. Tjänsten gav användare möjlighet att dela bilder och videor med sina vänner och familj. Användare kunde skapa ett album och lägga till bilder och videor som sedan kunde delas med andra. Tjänsten var gratis och krävde inte att användare hade en Apple-enhet för att använda den.

Varför avskaffar Apple Min bildström?

Apple har beslutat att avskaffa Min bildström eftersom de vill fokusera på andra tjänster som iCloud Photo Library och iCloud Photo Sharing. iCloud Photo Library är en tjänst som låter användare lagra och synkronisera bilder och videor över alla Apple-enheter. iCloud Photo Sharing är en tjänst som låter användare dela bilder och videor med andra användare. Apple tror att dessa tjänster är mer användbara för användare än Min bildström och har därför beslutat att avskaffa den.

Vad händer med mina bilder?

Apple har sagt att alla bilder och videor som har lagrats i Min bildström kommer att vara tillgängliga för användare att hämta från iCloud Photo Library. Användare kommer att kunna hämta sina bilder och videor från iCloud Photo Library och sedan ladda upp dem till iCloud Photo Sharing eller andra tjänster som de väljer. Apple har också sagt att alla bilder och videor som har delats via Min bildström kommer att fortsätta att vara tillgängliga för de som har delat dem.

Vad är nästa steg?

Apple har sagt att de kommer att stänga ner Min bildström under sommaren. Användare som vill fortsätta att dela bilder och videor med sina vänner och familj bör börja använda iCloud Photo Library och iCloud Photo Sharing. Dessa tjänster är gratis och kräver inte att användare har en Apple-enhet för att använda dem. Användare kan också välja att använda andra tjänster som Dropbox eller Google Photos för att dela bilder och videor.

Sammanfattning

Apple har beslutat att avskaffa sin populära tjänst Min bildström under sommaren. Tjänsten har funnits sedan 2012 och har varit ett populärt sätt för användare att dela bilder och videor med sina vänner och familj. Apple har dock beslutat att det är dags att lägga ner tjänsten och fokusera på andra tjänster som iCloud Photo Library och iCloud Photo Sharing. Alla bilder och videor som har lagrats i Min bildström kommer att vara tillgängliga för användare att hämta från iCloud Photo Library. Användare som vill fortsätta att dela bilder och videor med sina vänner och familj bör börja använda iCloud Photo Library och iCloud Photo Sharing eller andra tjänster som de väljer. Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *