Apple Launches Latest Version of tvOS as 16.5

Apple släpper senaste versionen av tvOS som 16.5

Apple har släppt den senaste versionen av tvOS, version 16.5, som ger användare möjlighet att använda AirPlay 2-funktioner och stöd för Xbox Series X- och S-kontroller. Den nya versionen av tvOS är tillgänglig för alla Apple TV-modeller som stöds, inklusive Apple TV HD och Apple TV 4K.

Vad är nytt i tvOS 16.5?

Den senaste versionen av tvOS innehåller flera nya funktioner som gör det enklare för användare att använda Apple TV. Den största nyheten är stöd för AirPlay 2, vilket gör det möjligt för användare att strömma innehåll från andra Apple-enheter till Apple TV. Det innebär att användare kan strömma musik, foton och videor från iPhone, iPad eller Mac till Apple TV.

TvOS 16.5 lägger också till stöd för Xbox Series X- och S-kontroller. Det gör det möjligt för användare att använda Xbox-kontroller för att styra Apple TV-appar och spel. Det innebär att användare kan använda Xbox-kontroller för att styra Apple TV-appar som Netflix, Hulu och Apple TV +.

Hur uppdaterar jag till tvOS 16.5?

Uppdatering till tvOS 16.5 är enkelt. Först måste du se till att din Apple TV är ansluten till internet. När du har gjort det, öppna Inställningar-appen på din Apple TV och välj ”System”. Välj sedan ”Programuppdatering” och följ instruktionerna för att installera den senaste versionen av tvOS.

Slutsats

Apple har släppt den senaste versionen av tvOS, version 16.5, som ger användare möjlighet att använda AirPlay 2-funktioner och stöd för Xbox Series X- och S-kontroller. Den nya versionen av tvOS är tillgänglig för alla Apple TV-modeller som stöds, inklusive Apple TV HD och Apple TV 4K. Uppdatering till tvOS 16.5 är enkelt och kan göras genom att öppna Inställningar-appen på din Apple TV och välja ”System” och sedan ”Programuppdatering”. Med den senaste versionen av tvOS kan användare strömma innehåll från andra Apple-enheter till Apple TV och använda Xbox-kontroller för att styra Apple TV-appar och spel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *