Apple TV 4K får Multiview-sportfunktion

Apple TV 4K Gets Multiview Sports Feature

Apple har nyligen släppt en ny funktion för sin Apple TV 4K-enhet som gör det möjligt för användare att se flera sportevenemang samtidigt. Funktionen, som kallas Multiview Sports, låter användare se upp till fyra olika sportevenemang samtidigt på en enda skärm.

Vad är Multiview Sports?

Multiview Sports är en ny funktion som Apple har lagt till i sin Apple TV 4K-enhet. Funktionen låter användare se upp till fyra olika sportevenemang samtidigt på en enda skärm. Användare kan välja mellan olika sportevenemang som visas på skärmen och ändra storleken på varje fönster för att få en bättre upplevelse.

Hur fungerar Multiview Sports?

Multiview Sports är enkel att använda. När du har öppnat appen kan du välja vilka sportevenemang du vill se. Du kan välja upp till fyra olika sportevenemang som visas på skärmen samtidigt. Du kan även ändra storleken på varje fönster för att få en bättre upplevelse.

Vilka sportevenemang stöds?

Multiview Sports stöder ett brett utbud av sportevenemang, inklusive fotboll, basket, baseball, hockey, golf och tennis. Du kan även se olika lokala sportevenemang som visas på lokala kanaler.

Vad är fördelarna med Multiview Sports?

Multiview Sports är ett bra verktyg för att hålla koll på flera sportevenemang samtidigt. Det gör det möjligt för användare att se upp till fyra olika sportevenemang samtidigt på en enda skärm. Det gör det också möjligt för användare att ändra storleken på varje fönster för att få en bättre upplevelse.

Sammanfattning

Apple har nyligen släppt en ny funktion för sin Apple TV 4K-enhet som gör det möjligt för användare att se flera sportevenemang samtidigt. Funktionen, som kallas Multiview Sports, låter användare se upp till fyra olika sportevenemang samtidigt på en enda skärm. Multiview Sports stöder ett brett utbud av sportevenemang, inklusive fotboll, basket, baseball, hockey, golf och tennis. Det gör det också möjligt för användare att ändra storleken på varje fönster för att få en bättre upplevelse. Multiview Sports är ett bra verktyg för att hålla koll på flera sportevenemang samtidigt.

Apple TV 4K:s nya Multiview Sports-funktion ger användare möjlighet att se upp till fyra olika sportevenemang samtidigt på en enda skärm. Funktionen stöder ett brett utbud av sportevenemang och gör det möjligt för användare att ändra storleken på varje fönster för att få en bättre upplevelse. Multiview Sports är ett bra verktyg för att hålla koll på flera sportevenemang samtidigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *