Bigger Screen and Periscope Lens Coming to iPhone 16 Pro in 2022, Says Kuo

Större skärm och periskoplins kommer till iPhone 16 Pro 2022, säger Kuo

Enligt analytikern Ming-Chi Kuo kommer Apple att lansera en iPhone 16 Pro med en större skärm och en periskoplins 2022. Kuo, som är känd för att ha rätt om Apples produktlanseringar, sade att den nya telefonen kommer att ha en 6,7-tums OLED-skärm och en periskoplins som ger en förbättrad zoomförmåga.

Större skärm

Enligt Kuo kommer iPhone 16 Pro att ha en 6,7-tums OLED-skärm, vilket är större än den 5,4-tums OLED-skärm som finns på iPhone 12 Pro. Den större skärmen kommer att ge användarna en bättre upplevelse när de tittar på videor och spelar spel. Det kommer också att göra det lättare att se detaljerade bilder och webbsidor.

Periskoplins

iPhone 16 Pro kommer också att ha en periskoplins som ger en förbättrad zoomförmåga. Periskoplinser är en typ av optisk lins som används för att fånga bilder med hög upplösning och förstoring. De är vanligtvis mycket större än vanliga linser och kan ge en förbättrad zoomförmåga.

Förbättrad prestanda

iPhone 16 Pro kommer också att ha en förbättrad prestanda. Enligt Kuo kommer telefonen att ha Apples A15-chip, som är den senaste versionen av Apples processor. Den nya processorn kommer att ge telefonen bättre prestanda och längre batteritid.

Slutsats

Apple kommer att lansera iPhone 16 Pro 2022 med en större skärm och en periskoplins som ger en förbättrad zoomförmåga. Telefonen kommer också att ha Apples A15-chip, som ger bättre prestanda och längre batteritid. Dessa uppdateringar kommer att göra iPhone 16 Pro till en av de mest kraftfulla och användarvänliga telefonerna på marknaden.

Källa: Ming-Chi Kuo, analytiker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *