Amazon tar $199 av Apples M1 MacBook Air och M2 13-tums MacBook Pro

Deals: Amazon Takes $199 Off Apple's M1 MacBook Air and M2 13-Inch MacBook Pro

Apple har släppt sina senaste bärbara datorer, M1 MacBook Air och M2 13-tums MacBook Pro, och Amazon har tagit $199 av priset på båda. Dessa bärbara datorer är utrustade med Apples senaste M1-chip och har en rad förbättringar jämfört med tidigare modeller. Följande är några av de viktigaste fördelarna med dessa bärbara datorer.

M1-chipet

M1-chipet är Apples senaste processor som är utformad för att ge bättre prestanda och längre batteritid. Chipet är utrustad med 8 kärnor, 8 GPU-kärnor och 16 nyckelkärnor som ger enastående prestanda. Det är också utrustat med en AI-accelerator som ger bättre prestanda för AI-beroende program. M1-chipet är också utrustat med en säkerhetsprocessor som skyddar din enhet mot skadliga program och virus.

Batteritid

M1-chipet ger längre batteritid än tidigare modeller. MacBook Air kan hålla igång i upp till 18 timmar, medan 13-tums MacBook Pro kan hålla igång i upp till 20 timmar. Detta gör att du kan använda din bärbara dator hela dagen utan att behöva ladda den.

Grafikprestanda

M1-chipet är utrustat med en 8-kärnig GPU som ger bättre grafikprestanda. Det ger upp till 2,6 gånger bättre prestanda än tidigare modeller. Det är också utrustat med en AI-accelerator som ger bättre prestanda för AI-beroende program. Det ger också bättre prestanda för spel och andra grafikintensiva program.

Kompatibilitet

M1-chipet är kompatibelt med Apples senaste operativsystem, macOS Big Sur. Det är också kompatibelt med Apples senaste program, inklusive Final Cut Pro, Logic Pro X och GarageBand. Det är också kompatibelt med Apples senaste programvara, inklusive iCloud, iMessage och FaceTime.

Sammanfattning

Amazon har tagit $199 av priset på Apples senaste bärbara datorer, M1 MacBook Air och M2 13-tums MacBook Pro. Dessa bärbara datorer är utrustade med Apples senaste M1-chip som ger bättre prestanda och längre batteritid. Det är också utrustat med en 8-kärnig GPU som ger bättre grafikprestanda. M1-chipet är också kompatibelt med Apples senaste operativsystem, macOS Big Sur, och Apples senaste programvara. Om du letar efter en bärbar dator med hög prestanda och lång batteritid, är M1 MacBook Air och M2 13-tums MacBook Pro ett bra val.

Klicka här för att läsa den ursprungliga artikeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *