Din iPad Air och Thunderbolt Display är föråldrade

Din iPad Air och Thunderbolt Display är föråldrade

Om du har en iPad Air eller en Thunderbolt Display, är det dags att börja tänka på att uppgradera. Apple har inte uppdaterat dessa produkter på ett tag, vilket innebär att de inte längre är kompatibla med de senaste versionerna av iOS och macOS. Det är dags att uppgradera till något nyare och bättre.

Varför är iPad Air och Thunderbolt Display föråldrade?

Apple har inte uppdaterat iPad Air eller Thunderbolt Display på ett tag. Det innebär att de inte längre är kompatibla med de senaste versionerna av iOS och macOS. Det är dags att uppgradera till något nyare och bättre.

iPad Air är föråldrad eftersom den inte stöder den senaste versionen av iOS. Den stöder bara iOS 12, som är ganska gammal. Thunderbolt Display är också föråldrad eftersom den inte stöder den senaste versionen av macOS. Den stöder bara macOS Sierra, som är ganska gammal.

Vad är alternativen?

Om du letar efter en ny iPad, är det bästa alternativet att köpa en iPad Pro. iPad Pro är Apples senaste och bästa iPad-modell. Den har en snabbare processor, bättre skärm och stöder den senaste versionen av iOS. Det är den bästa iPad-modellen för de flesta användare.

Om du letar efter en ny skärm, är det bästa alternativet att köpa en LG UltraFine 5K Display. Den har en 5K-skärm, vilket innebär att den har en högre upplösning än Thunderbolt Display. Den stöder också den senaste versionen av macOS. Det är den bästa skärmen för de flesta användare.

Slutsats

Om du har en iPad Air eller en Thunderbolt Display, är det dags att börja tänka på att uppgradera. Apple har inte uppdaterat dessa produkter på ett tag, vilket innebär att de inte längre är kompatibla med de senaste versionerna av iOS och macOS. Det bästa alternativet är att köpa en iPad Pro och en LG UltraFine 5K Display. Dessa produkter stöder de senaste versionerna av iOS och macOS och är de bästa för de flesta användare.

Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *