Fallande Mac-försäljning har Apple OLED-panelleverantörerna skrämda

Falling Mac Sales Have Apple's OLED Panel Suppliers Spooked

Apple har länge varit en av de ledande tillverkarna av datorer, men de senaste åren har försäljningen av Mac-datorer minskat. Det har lett till att Apples OLED-panelleverantörer är oroliga för att deras försäljning också kommer att minska.

Minskad efterfrågan på Mac-datorer

Enligt en rapport från IDC har försäljningen av Mac-datorer minskat med 4,3 procent under det första kvartalet 2019. Det är den största nedgången sedan fjärde kvartalet 2016. Det är inte bara Apple som har drabbats av minskad efterfrågan på datorer, utan även andra tillverkare som Dell och HP har sett en minskning.

Apple OLED-panelleverantörer oroliga

Apple OLED-panelleverantörer är oroliga för att deras försäljning också kommer att minska. Apple använder OLED-paneler i sina senaste MacBook Pro-modeller, och det är dessa paneler som är en stor del av Apples produktportfölj.

Apple OLED-panelleverantörer har redan sett en minskning av försäljningen av OLED-paneler. Enligt en rapport från Display Supply Chain Consultants har försäljningen av OLED-paneler minskat med 8,3 procent under det första kvartalet 2019.

Apple försöker öka försäljningen av Mac-datorer

Apple har försökt öka försäljningen av Mac-datorer genom att lansera nya produkter och erbjuda förbättrade funktioner. Företaget har också försökt att öka efterfrågan genom att sänka priserna på sina produkter.

Slutsats

Minskad efterfrågan på Mac-datorer har lett till att Apples OLED-panelleverantörer är oroliga för att deras försäljning också kommer att minska. Apple har försökt öka försäljningen av Mac-datorer genom att lansera nya produkter och erbjuda förbättrade funktioner, men det har inte räckt för att öka efterfrågan.

Apple OLED-panelleverantörer måste hitta nya sätt att öka efterfrågan på OLED-paneler, eftersom det är en stor del av Apples produktportfölj. Det är viktigt att Apple och dess leverantörer fortsätter att arbeta tillsammans för att hitta lösningar som kan öka efterfrågan på Mac-datorer och OLED-paneler.

Länk till originalartikel: [Falling Mac Sales Have Apple’s OLED Panel Suppliers Spooked](https://www.macrumors.com/2019/05/17/apple-oled-panel-suppliers-spooked/)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *