General Motors anställer tidigare Apple-chef för att leda programvara efter att ha meddelat planer på att avveckla CarPlay

General Motors Hires Former Apple Executive to Lead Software After Announcing Plans to Nix CarPlay

General Motors har anställt en tidigare Apple-chef för att leda programvaran efter att ha meddelat planer på att avveckla CarPlay. Företaget har anställt Doug Betts, som tidigare var vice president för kvalitet på Apple, för att leda programvaran för att förbättra kundupplevelsen.

Bakgrund

General Motors är ett av de största bilföretagen i världen och har sitt huvudkontor i Detroit, Michigan. Företaget har tillverkat bilar sedan 1908 och har ett brett utbud av bilar, lastbilar och SUV:ar. Företaget har också ett antal olika programvaruprodukter som används för att förbättra kundupplevelsen.

CarPlay är ett program som lanserades av Apple 2014 och som gör det möjligt för användare att ansluta sin iPhone till bilens infotainmentsystem. Programmet har varit populärt bland bilägare som vill ha en enkel och säker uppkoppling till sina telefoner.

General Motors anställer tidigare Apple-chef

General Motors har anställt Doug Betts, som tidigare var vice president för kvalitet på Apple, för att leda programvaran för att förbättra kundupplevelsen. Betts har en lång erfarenhet av att leda programvaruprojekt och har arbetat med Apple sedan 2006.

Företaget har också meddelat att det planerar att avveckla CarPlay och istället fokusera på att utveckla sina egna programvaruprodukter. Företaget har sagt att det vill förbättra kundupplevelsen genom att erbjuda en mer anpassad och personlig upplevelse.

Fördelar med att anställa Betts

Genom att anställa Betts kan General Motors dra nytta av hans erfarenhet av att leda programvaruprojekt. Han har arbetat med Apple sedan 2006 och har en lång erfarenhet av att leda programvaruprojekt. Han har också en djup förståelse för hur man skapar en användarvänlig och säker upplevelse.

Slutsats

General Motors har anställt Doug Betts, som tidigare var vice president för kvalitet på Apple, för att leda programvaran för att förbättra kundupplevelsen. Företaget har också meddelat att det planerar att avveckla CarPlay och istället fokusera på att utveckla sina egna programvaruprodukter. Genom att anställa Betts kan General Motors dra nytta av hans erfarenhet av att leda programvaruprojekt och hans djupa förståelse för hur man skapar en användarvänlig och säker upplevelse. Genom att anställa Betts kan General Motors förbättra kundupplevelsen och erbjuda en mer anpassad och personlig upplevelse.

General Motors anställer tidigare Apple-chef för att leda programvara efter att ha meddelat planer på att avveckla CarPlay

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *