Google I/O Unveils New $1,800 Pixel Fold and AI Enhancements

Google I/O Avslöjar Ny $1,800 Pixel Fold och AI Förbättringar

Google I/O är ett årligt evenemang som hålls av Google för att presentera nya produkter och tjänster. I år presenterade Google sin nya Pixel Fold, en bärbar dator som är utrustad med en 7,6-tums OLED-skärm och kostar $1,800. Dessutom presenterade Google AI-förbättringar som ska förbättra användarupplevelsen.

Pixel Fold

Pixel Fold är Googles första bärbara dator och är utrustad med en 7,6-tums OLED-skärm. Den har en upplösning på 2.000 x 1.536 pixlar och stöder upp till 10 fingrar samtidigt. Den har också en 8-kärnig Intel Core i5-processor, 8 GB RAM och 256 GB lagring. Den har också en 13-megapixel bakre kamera och en 8-megapixel främre kamera.

Pixel Fold har också ett unikt läge som kallas ”Fold Mode” som gör att användare kan använda den som en surfplatta. Det finns också ett ”Laptop Mode” som gör att användare kan använda den som en bärbar dator.

AI-förbättringar

Google presenterade också AI-förbättringar som ska förbättra användarupplevelsen. Förbättringarna inkluderar:

  • Google Lens: Google Lens är ett AI-verktyg som gör det möjligt för användare att söka efter information om objekt som de ser. Det kan också användas för att identifiera och översätta text, hitta produkter och mycket mer.
  • Google Assistant: Google Assistant är Googles AI-assistent som gör det möjligt för användare att styra sina enheter med röstkommandon. Det kan också användas för att söka efter information, styra enheter och mycket mer.
  • Google Maps: Google Maps är Googles karttjänst som gör det möjligt för användare att söka efter information om platser, rutter och mycket mer. Det har också AI-förbättringar som gör det möjligt för användare att få personliga rekommendationer baserat på deras historik.

Sammanfattning

På Google I/O presenterade Google sin nya Pixel Fold, en bärbar dator som är utrustad med en 7,6-tums OLED-skärm och kostar $1,800. Dessutom presenterade Google AI-förbättringar som ska förbättra användarupplevelsen, inklusive Google Lens, Google Assistant och Google Maps. Pixel Fold är Googles första bärbara dator och har ett unikt läge som kallas ”Fold Mode” som gör att användare kan använda den som en surfplatta. AI-förbättringarna gör det möjligt för användare att söka efter information, styra enheter och få personliga rekommendationer baserat på deras historik. Google I/O har visat att Google fortsätter att utveckla sina produkter och tjänster för att förbättra användarupplevelsen.

Google I/O avslöjade nya $1,800 Pixel Fold och AI-förbättringar som ska förbättra användarupplevelsen. Pixel Fold är Googles första bärbara dator och har ett unikt läge som kallas ”Fold Mode” som gör att användare kan använda den som en surfplatta. AI-förbättringarna inkluderar Google Lens, Google Assistant och Google Maps som gör det möjligt för användare att söka efter information, styra enheter och få personliga rekommendationer baserat på deras historik. Google I/O har visat att Google fortsätter att utveckla sina produkter och tjänster för att förbättra användarupplevelsen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *