Gurman: Apple testar ’M3 Pro’-chip för MacBook Pro med 12-kärnig CPU och 18-kärnig GPU

Apple testar ny chip för MacBook Pro

Apple testar en ny chip som kallas M3 Pro för att användas i deras MacBook Pro-datorer. Enligt uppgifter från Bloombergs Mark Gurman har chipet en 12-kärnig CPU och en 18-kärnig GPU. Chipet är designat för att ge MacBook Pro-användare en bättre prestanda och ökad batteritid.

M3 Pro-chipet är designat för att ge bättre prestanda

M3 Pro-chipet är designat för att ge MacBook Pro-användare en bättre prestanda och ökad batteritid. Chipet har en 12-kärnig CPU och en 18-kärnig GPU, vilket gör det möjligt för användare att utföra mer komplexa uppgifter som att redigera videor och spela spel. Chipet är också designat för att minska strömförbrukningen, vilket ger användare längre batteritid.

Apple har inte bekräftat M3 Pro-chipet

Apple har inte bekräftat att de testar M3 Pro-chipet. Det är dock inte första gången som Apple testar nya chips för sina MacBook Pro-datorer. Företaget har tidigare testat chips som heter M1 och M2, som har använts i senare modeller av MacBook Pro.

M3 Pro-chipet kan ge MacBook Pro-användare bättre prestanda

M3 Pro-chipet kan ge MacBook Pro-användare bättre prestanda och ökad batteritid. Chipet har en 12-kärnig CPU och en 18-kärnig GPU, vilket gör det möjligt för användare att utföra mer komplexa uppgifter som att redigera videor och spela spel. Chipet är också designat för att minska strömförbrukningen, vilket ger användare längre batteritid.

Slutsats

Apple testar för närvarande en ny chip som kallas M3 Pro för att användas i deras MacBook Pro-datorer. Chipet har en 12-kärnig CPU och en 18-kärnig GPU, vilket gör det möjligt för användare att utföra mer komplexa uppgifter som att redigera videor och spela spel. Chipet är också designat för att minska strömförbrukningen, vilket ger användare längre batteritid. Apple har inte bekräftat att de testar M3 Pro-chipet, men det är möjligt att det kommer att ge MacBook Pro-användare bättre prestanda och ökad batteritid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *