New Software Update for Apple’s HomePod

Ny programuppdatering för Apple HomePod

Apple har släppt en ny programuppdatering för sin HomePod-högtalare som ger användarna fler funktioner och förbättringar. Uppdateringen innehåller nya funktioner som stöd för flera användare, stöd för musik från Apple Music, stöd för AirPlay 2 och stöd för HomeKit-automatisering.

Stöd för flera användare

Med den nya programuppdateringen kan HomePod-högtalaren nu stödja flera användare. Det innebär att användare kan använda sin egen Apple Music-konto för att styra musiken som spelas från HomePod. Det gör det möjligt för användare att spela musik från sina egna spellistor och få personliga rekommendationer baserade på deras musiksmak.

Stöd för Apple Music

Uppdateringen lägger också till stöd för Apple Music. Användare kan nu använda HomePod för att strömma musik från Apple Music-katalogen. Användare kan också använda HomePod för att söka efter musik och få personliga rekommendationer baserade på deras musiksmak.

Stöd för AirPlay 2

Uppdateringen lägger också till stöd för AirPlay 2. Det gör det möjligt för användare att strömma musik från andra AirPlay 2-kompatibla enheter till HomePod. Det gör det också möjligt för användare att gruppera flera HomePod-högtalare för att skapa en multiroom-upplevelse.

Stöd för HomeKit-automatisering

Uppdateringen lägger också till stöd för HomeKit-automatisering. Det gör det möjligt för användare att använda HomePod för att styra andra HomeKit-kompatibla enheter som lampor, lås och termostater. Det gör det också möjligt för användare att skapa automatiserade scener som kan aktiveras med en enda kommando.

Sammanfattning

Den nya programuppdateringen för Apple HomePod ger användarna fler funktioner och förbättringar. Uppdateringen lägger till stöd för flera användare, stöd för Apple Music, stöd för AirPlay 2 och stöd för HomeKit-automatisering. Dessa nya funktioner ger användarna möjlighet att få en bättre upplevelse när de använder HomePod.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *