No Man’s Sky snart tillgängligt för Mac-användare

No Man's Sky snart tillgängligt för Mac-användare

Mac-användare har länge väntat på att få uppleva den otroliga världen som No Man’s Sky erbjuder. Nu är det äntligen dags! Efter ett års väntan har utvecklarna bekräftat att spelet kommer att släppas till Mac-plattformen den 24 augusti.

Vad är No Man’s Sky?

No Man’s Sky är ett äventyrsspel som utspelar sig i en oändlig värld. Spelet är utvecklat av Hello Games och släpptes först till Playstation 4 och PC. Spelet är unikt eftersom det är ett av de första spelen som erbjuder en oändlig värld som är helt generad. Varje planet som du besöker är unik och har sina egna unika egenskaper. Du kan utforska planeten, samla resurser, bygga uppbåtar och upptäcka nya arter. Det finns också ett multiplayer-läge som låter dig utforska världen tillsammans med andra spelare.

Vad är nytt för Mac-användare?

Mac-användare kommer att få tillgång till samma funktioner som PC- och Playstation 4-spelare. Spelet kommer att stödja 4K-grafik och HDR-ljus, vilket ger en mycket bättre grafisk upplevelse. Det kommer också att stödja MacOS Mojave, vilket gör det möjligt för Mac-användare att utforska världen i högupplöst ljus. Det kommer också att stödja Steam Play, vilket gör det möjligt för Mac-användare att spela spelet på både Mac och PC.

Vad kostar det?

No Man’s Sky kommer att kosta $59,99 för Mac-användare. Det är samma pris som för PC- och Playstation 4-versionerna. Det finns också ett Deluxe Edition-paket som kostar $69,99 och som innehåller extra innehåll som bonusar, skins och andra föremål.

Slutsats

Mac-användare har länge väntat på att få uppleva den otroliga världen som No Man’s Sky erbjuder. Nu är det äntligen dags! Spelet kommer att släppas till Mac-plattformen den 24 augusti och kommer att stödja 4K-grafik, HDR-ljus och MacOS Mojave. Det kommer också att stödja Steam Play, vilket gör det möjligt för Mac-användare att spela spelet på både Mac och PC. No Man’s Sky kommer att kosta $59,99 för Mac-användare. Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *