Nya widgetar tillgängliga med Watch OS

Nya widgetar tillgängliga med Watch OS

Apple har släppt en ny version av Watch OS, som ger användare möjlighet att använda fler widgetar. Med denna nya version av Watch OS kan användare få tillgång till en rad nya funktioner som gör det möjligt att få ut mer av sin Apple Watch. Här är några av de nya widgetarna som är tillgängliga med Watch OS.

Klocka

Den första widgeten som är tillgänglig med Watch OS är klockan. Med den här widgeten kan användare se tiden och ställa in en alarm. Användare kan också välja att visa datum och veckodag. Klockan är enkel att använda och ger användare möjlighet att hålla koll på tiden.

Kalender

En annan widget som är tillgänglig med Watch OS är kalendern. Med den här widgeten kan användare se sina kommande händelser och möten. Användare kan också lägga till nya händelser och möten direkt från sin Apple Watch. Kalendern är ett bra verktyg för att hålla koll på sina aktiviteter.

Väder

En annan widget som är tillgänglig med Watch OS är väderwidgeten. Med den här widgeten kan användare se väderprognoser för sina lokala områden. Användare kan också se prognoser för andra städer och länder. Väderwidgeten är ett bra verktyg för att hålla koll på vädret.

Hälsa

En annan widget som är tillgänglig med Watch OS är hälsowidgeten. Med den här widgeten kan användare se sina dagliga aktiviteter och hålla koll på sina träningsmål. Användare kan också se sina dagliga steg och andra hälsorelaterade data. Hälsowidgeten är ett bra verktyg för att hålla koll på sin hälsa.

Sammanfattning

Apple har släppt en ny version av Watch OS som ger användare möjlighet att använda fler widgetar. Med denna nya version av Watch OS kan användare få tillgång till en rad nya funktioner som gör det möjligt att få ut mer av sin Apple Watch. Några av de nya widgetarna som är tillgängliga med Watch OS är klockan, kalendern, väderwidgeten och hälsowidgeten. Dessa widgetar är ett bra verktyg för att hålla koll på tiden, kommande händelser, vädret och hälsan. Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *