Protest släcker ned Apples subreddit

Protest släcker ned Apples subreddit

I slutet av förra veckan protesterade användare av Apples subreddit mot företagets senaste beslut att ta bort ett antal populära appar från App Store. Användare som är missnöjda med Apples beslut har nu tagit till sociala medier för att föra fram sina åsikter. Subredditen har nu stängts ner efter att ha blivit överväldigad av protester.

Vad hände?

Apples subreddit är en online-community som är öppen för alla som är intresserade av Apples produkter och tjänster. Förra veckan tog Apple ett beslut att ta bort ett antal populära appar från App Store, inklusive en app som användes för att spela musik. Detta beslut möttes med stark kritik från användare som ansåg att det var ett steg tillbaka för Apples produkter och tjänster.

Användare tog till sociala medier för att föra fram sina åsikter och protestera mot Apples beslut. Subredditen blev överväldigad av protester och Apple valde att stänga ner den för att förhindra ytterligare konflikt. Användare som försökte komma åt subredditen fick se ett meddelande som sade att den hade stängts ner på grund av ”överväldigande protester”.

Vad betyder detta för Apples användare?

Stängningen av Apples subreddit har skapat en del oro bland användare som är oroliga för att de inte längre kommer att ha tillgång till ett forum där de kan diskutera Apples produkter och tjänster. Det är dock viktigt att notera att Apple har sagt att de kommer att öppna subredditen igen när de har hittat en lösning på problemet.

Tillfällig stängning av subredditen kommer inte att påverka Apples produkter eller tjänster. Användare kommer fortfarande att ha tillgång till App Store och andra Apple-tjänster som vanligt. Det är dock viktigt att notera att Apple har sagt att de kommer att ta itu med protester som har framförts på subredditen och att de kommer att försöka hitta en lösning som tillfredsställer båda parter.

Slutsats

Apples subreddit har stängts ner efter att ha blivit överväldigad av protester mot Apples senaste beslut att ta bort ett antal populära appar från App Store. Användare som är missnöjda med Apples beslut har tagit till sociala medier för att föra fram sina åsikter. Stängningen av subredditen har skapat en del oro bland användare som är oroliga för att de inte längre kommer att ha tillgång till ett forum där de kan diskutera Apples produkter och tjänster. Apple har dock sagt att de kommer att öppna subredditen igen när de har hittat en lösning på problemet.

Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *