Steve Jobs’ Signed Check Fetches Over $100k at Auction

Steve Jobs’ signerade check får över 100 000 dollar på auktion

En signerad check av Apple-grundaren Steve Jobs har sålts för över 100 000 dollar på en auktion. Checken, som såldes av RR Auction, är daterad den 8 juli 1997 och är utfärdad till Jobs av Apple Inc. för att betala honom för hans tjänster som ordförande.

En bit av historien

Checken, som är utfärdad på summan av $15 637,63, är signerad av Jobs och har en unik historia. Den 8 juli 1997, samma dag som checken utfärdades, presenterade Jobs Apples nya operativsystem Mac OS 8 på Macworld Expo i Boston.

Enastående pris

Checken såldes för ett enastående pris på auktionen. Auktionshuset RR Auction sade att det är den högsta summan som någonsin betalats för en signerad check av Jobs.

Enastående samling

RR Auction har enastående samlingar av Jobs-relaterade föremål som säljs på auktion. Föremålen inkluderar ett signerat exemplar av Apples första produkt, Apple I, som såldes för över 375 000 dollar.

Enastående karriär

Jobs var enastående i sin karriär som grundare av Apple Inc. Han var en innovatör som förändrade teknikindustrin och förde in nya produkter som iPod, iPhone och iPad. Han var också en förebild för många unga entreprenörer.

Sammanfattning

En signerad check av Apple-grundaren Steve Jobs har sålts för över 100 000 dollar på en auktion. Checken, som såldes av RR Auction, är daterad den 8 juli 1997 och är utfärdad till Jobs av Apple Inc. för att betala honom för hans tjänster som ordförande. RR Auction har enastående samlingar av Jobs-relaterade föremål som säljs på auktion. Föremålen inkluderar ett signerat exemplar av Apples första produkt, Apple I, som såldes för över 375 000 dollar. Jobs var enastående i sin karriär som grundare av Apple Inc. Han var en innovatör som förändrade teknikindustrin och förde in nya produkter som iPod, iPhone och iPad. Han var också en förebild för många unga entreprenörer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *