Uppdaterat Kontrollcenter i TV OS

Uppdaterat kontrollcenter i TV OS

Med den senaste versionen av Apple TV OS har Apple lagt till ett uppdaterat Kontrollcenter som ger användarna enkel åtkomst till de vanligaste inställningarna och funktionerna. Kontrollcentret är ett enkelt sätt att hantera dina inställningar och få tillgång till de funktioner som du använder mest.

Hur man använder Kontrollcenter

Kontrollcentret är lätt att använda. För att öppna det, tryck på knappen ”Kontrollcenter” på fjärrkontrollen. Du kommer att se en lista över de vanligaste inställningarna och funktionerna som är tillgängliga. Du kan välja att ändra inställningar, söka efter nya appar eller kontrollera dina anslutna enheter.

Funktioner i Kontrollcenter

Kontrollcentret har ett antal användbara funktioner som gör det enkelt att hantera dina inställningar. Här är några av de funktioner som finns tillgängliga:

  • Anslutningar: Du kan se vilka enheter som är anslutna till din Apple TV och ändra inställningar för dem.
  • Appar: Du kan söka efter nya appar och hantera de appar som du redan har installerat.
  • Ljud: Du kan justera ljudnivån och välja vilken enhet som ska användas för att spela upp ljud.
  • Bild: Du kan justera bildinställningarna och välja vilken enhet som ska användas för att visa bilder.
  • System: Du kan ändra systeminställningar och hantera dina användarkonton.

Kontrollcentret är ett användbart verktyg för att hantera dina inställningar och få tillgång till de funktioner som du använder mest. Det gör det enkelt att hålla koll på dina inställningar och få tillgång till de funktioner som du behöver.

Slutsats

Kontrollcentret i Apple TV OS är ett användbart verktyg som gör det enkelt att hantera dina inställningar och få tillgång till de funktioner som du använder mest. Det ger användarna enkel åtkomst till de vanligaste inställningarna och funktionerna, och det gör det enkelt att hålla koll på dina inställningar och få tillgång till de funktioner som du behöver. Detta innehåll är en sammanfattning av nyheter från Macworld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *