Anker erbjuder rabatter på USB-C-tillbehör, trådlösa högtalare och mer på Amazon

Anker Offers Discounts on USB-C Accessories, Bluetooth Speakers, and More on Amazon

Anker, en ledande tillverkare av teknikprodukter, har nyligen erbjudit rabatter på ett antal av sina produkter som säljs på Amazon. Företaget erbjuder rabatter på USB-C-tillbehör, trådlösa högtalare, laddare och andra produkter. Rabatterna är tillgängliga för ett begränsat antal kunder och kommer att vara tillgängliga tills de tar slut.

USB-C-tillbehör

Anker erbjuder rabatter på ett antal USB-C-tillbehör, inklusive USB-C-kablar, USB-C-adapter och USB-C-hubbar. Rabatterna är tillgängliga för ett begränsat antal kunder och kommer att vara tillgängliga tills de tar slut. Företaget erbjuder även gratis frakt på alla beställningar över $25. Följande är några av de USB-C-tillbehör som erbjuds med rabatt:

  • Anker USB-C-kabel (3-pack): $14.99 (reg. pris $19.99)
  • Anker USB-C-adapter (2-pack): $19.99 (reg. pris $24.99)
  • Anker USB-C-hub (4-port): $29.99 (reg. pris $39.99)

Trådlösa högtalare

Anker erbjuder även rabatter på ett antal trådlösa högtalare. Rabatterna är tillgängliga för ett begränsat antal kunder och kommer att vara tillgängliga tills de tar slut. Företaget erbjuder även gratis frakt på alla beställningar över $25. Följande är några av de trådlösa högtalare som erbjuds med rabatt:

  • Anker SoundCore 2 trådlös högtalare: $39.99 (reg. pris $49.99)
  • Anker SoundCore Boost trådlös högtalare: $59.99 (reg. pris $79.99)
  • Anker SoundCore Pro trådlös högtalare: $99.99 (reg. pris $129.99)

Laddare

Anker erbjuder även rabatter på ett antal laddare. Rabatterna är tillgängliga för ett begränsat antal kunder och kommer att vara tillgängliga tills de tar slut. Företaget erbjuder även gratis frakt på alla beställningar över $25. Följande är några av de laddare som erbjuds med rabatt:

  • Anker PowerCore 10000 laddare: $19.99 (reg. pris $24.99)
  • Anker PowerCore Speed 10000 laddare: $29.99 (reg. pris $39.99)
  • Anker PowerCore+ 26800 laddare: $59.99 (reg. pris $79.99)

Sammanfattning

Anker, en ledande tillverkare av teknikprodukter, erbjuder rabatter på ett antal av sina produkter som säljs på Amazon. Företaget erbjuder rabatter på USB-C-tillbehör, trådlösa högtalare, laddare och andra produkter. Rabatterna är tillgängliga för ett begränsat antal kunder och kommer att vara tillgängliga tills de tar slut. Om du letar efter ett bra erbjudande på Ankers produkter, se till att du tar tillfället i akt att ta del av dessa rabatter.

Klicka här för att läsa den ursprungliga artikeln om Ankers rabatter på USB-C-tillbehör, trådlösa högtalare och mer på Amazon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *