Shazam lägger till stöd för klassisk musik på Apple Music

Shazam Adds Support for Classical Music on Apple Music

Shazam, en av de mest populära musikidentifieringsapparna, har nu lagt till stöd för klassisk musik på Apple Music. Det innebär att användare nu kan identifiera klassiska stycken och få tillgång till dem direkt från Apple Music.

Vad är Shazam?

Shazam är en app som används för att identifiera musik som spelas i närheten. Appen använder en algoritm som analyserar ljudet och jämför det med en databas med miljontals låtar. Om appen hittar en matchning, visas information om låten, inklusive artist, album och låttitel.

Klassisk musik stöds nu

Tidigare har Shazam inte stött klassisk musik. Men nu har de lagt till stöd för klassisk musik, vilket innebär att användare kan identifiera klassiska stycken och få tillgång till dem direkt från Apple Music.

Hur fungerar det?

När användare identifierar en klassisk låt med Shazam, visas en länk till Apple Music. Användare kan sedan klicka på länken för att lyssna på låten och få tillgång till ytterligare information om låten, inklusive artist, album och låttitel.

Fördelar med att använda Shazam för klassisk musik

Det finns många fördelar med att använda Shazam för att identifiera klassisk musik. För det första är det enkelt och bekvämt. Användare kan identifiera låtar med bara ett par klick. För det andra är det snabbt. Appen kan identifiera låtar på bara några sekunder. Och för det tredje är det kostnadsfritt. Användare behöver inte betala något för att använda appen.

Slutsats

Shazam har lagt till stöd för klassisk musik på Apple Music, vilket innebär att användare nu kan identifiera klassiska stycken och få tillgång till dem direkt från Apple Music. Det är enkelt, bekvämt och kostnadsfritt att använda Shazam för att identifiera klassisk musik. Det är ett bra verktyg för att hitta nya låtar och få tillgång till information om dem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *